tigerteco
tigerteco

tigerteco

راهنمای جامع برای شناخت ریدر رومیزی Mifare

مایفر Mifare، یک نام تجاری مربوط به کمپانی NXP است که شامل مجموعه تراشه‌ها و مدارهای مجتمع الکترونیکی استفاده شده در کارت‌‌های بدون تماس و کارت‌های هوشمند می‌باشد. به دستگاهی که اطلاعات کارت‌های مایفر را می‌خواند، ریدر رومیزی mifare گفته می‌شود، عمده‌ترین نوع ریدر مایفر، مدل رومیزی آن است که به دسکتاپ ریدر نیز معروف است.

انواع مدل ریدر مایفر

ریدر‌ رومیزی Mifare شامل دو نوع رومیزی (دسکتاپ) و دیواری هستند. در هر دو مدل، خروجی‌های USB، سریال یا Wiegand (ویگند) برای کاربردهای مختلف تجاری از جمله مدارس، دانشگاه‌ها و... تعبیه شده است. برنامه‌نویسان به‌وسیله استخراج اطلاعات رمز‌گزاری شده این ریدر‌ها، پلن هدف را در سیستم‌های کنترل تردد یا تجهیزات کنترل تردد خودرو، برنامه‌ریزی می‌کنند.

ریدر مایفر آنلاین و آفلاین چیست؟

ریدر مایفر دارای دو مدل از نظر داده می‌باشد که شامل ریدر آنلاین و ریدر آفلاین می‌باشد که در ادامه هر یک از آن‌ها را توضیح می‌دهیم:

در ریدر آنلاین اطلاعات توسط سرور (کامپیوتر اصلی که اطلاعات داخل آن به اشتراک گذاشته می‌شود) به اشتراک گذاشته می‌شود و به‌صورت آنلاین اطلاعات کارت و سرور توسط ریدر تطبیق داده می‌شود.

در ریدر آفلاین اطلاعات توسط حافظه جانبی به ریدر داده می‌شود. این حافظه جانبی می‌تواند حافظه فلش یا مموری کارت باشد. به همین ترتیب، ریدر اطلاعات اولیه را از حافظه جانبی دریافت و با اطلاعات کارت‌ها مطابقت می‌دهد.

 تنوع در مدل‌های ریدر مایفر

به ‌طور کلی با پیشرفت تکنولوژی کارت‌های مایفر و همچنین متناسب با آن‌ها، ریدر‌های مایفر نیز به ‌روز رسانی شده اند. آخرین تکنولوژی در ریدر مایفر شامل مدل‌های DESFIRE و MIFER PLUS است که نسبت به ریدر‌های قبلی دارای امنیت بیشتر، قیمت تمام‌شده مناسب‌تر و همچنین سازگاری بیشتر با انواع سیستم‌ها می‌باشند. با تکیه بر تحقیقات انجام شده پیرامون این ریدر‌ها، دریافت شده است که نصب، به‌روزرسانی و استفاده از فناوری ریدر‌های MIFARE Plus و DESFIRE می تواند میزان جعل کارت (شبیه‌سازی یا کپی کردن اطلاعات) را به نصف کاهش دهد.

آیا مایفر جز دسته تجهیزات RFID محسوب می‌شود؟

در حقیقت کارت‌های مایفر، همان کارت‌های RFID هستند با این تفاوت که تراشه‌های استفاده شده در این کارت‌ها با نام تجاری مایفر (MIFARE) است که متعلق به کمپانی NXP می‌باشد و تفاوت خاصی میان‌ اصول کارکرد تجهیزات مایفر و RFID وجود ندارد. فرکانس کارکرد کارت‌ها و تجهیزات مایفر 13.56 مگاهرتز می‌باشد.

ریدر مایفر دارای چه تکنولوژی می‌باشد؟

همان‌طور که گفته شد، مایفر Mifare یک فناوری است که برای سیستم کارت بدون تماس متشکل از اجزای کارت و ریدر استفاده می شود. محصولات کارتی Mifare شامل کارت های Mifare Ultralight ،Mifare Mini  و Mifare 1 ،Mifare 4k ،Mifare Desfire و Mifare plus هستند که با توجه به مد‌های ذکر شده باید ریدر مخصوص به ‌آن تکنولوژی تهیه شود.

کاربرد‌های ریدر رومیزی مایفر

امروزه از ریدر‌های رومیزی مایفر در سیستم‌های کنترل دسترسی، امورات بانکی و مالی، سیستم‌های حمل و نقلی، فرآیند‌های صدور بلیط (تیکتینگ)، مدیریت فرآیند‌های تامین و سیستم‌های تدارکاتی، احراز هویت اشخاص و همچنین در سیستم‌های مبتنی بر تولیدی (مدیریت فرآیند ساخت در کارخانه‌ها) استفاده می‌شود.

قیمت ریدر مایفر

ریدرهای رومیزی مایفر با توجه به پروتکل‌های ارتباطی قابل پشتیبانی (یو اس بی و یا RS232 و یا ویگند)، داشتن بازر (وسیله ای که صدای بوق هشدار می‌دهد) و داشتن ال ای دی و امکانات دیگر از نظر قیمت متفاوت هستند. با کمی هزینه بیشتر (اختصاص منابع بیشتر در پروژه)، مشتری می‌تواند یک بستر امن تر را بدست آورد، چرا که در برخی ریدرها امکان تشخیص کارت‌های جعلی و کپی شده وجود ندارد و این مهم می‌تواند به مرور زمان منجر به شکست اهداف از پیش تعیین‌شده پروژه شود.

چند نکته که باید در انتخاب ریدر رومیزی مایفر بدانید.

  • سازگاری با نوع کارت‌ها: ریدر رومیزی mifare باید با نوع و مدل کارت‌ها سازگاری داشته باشد. همان‌طور که در بالاتر اشاره شد مایفر دارای مدل‌های Mifare Ultralight ، Mifare Mini  وMifare 1 ، Mifare 4k ، Mifare Desfire و Mifare plus است.
  • انتخاب ریدر مایفر متناسب با سیستم کنترل دسترسی مورد نظر
  • نوع اتصالات و خروجی ریدر مایفر
  • آنلاین یا آفلاین بودن ریدر رومیزی مایفر
  • مدار تغذیه ریدر مایفر و قابلیت سازگاری با سیستم

نحوه نصب ریدر مایفر رومیزی

ریدر دسکتاپ مایفر را، مطابق با راهنمای چسبانده شده به بدنه آن سیم‌کشی کنید. از نصب ریدر مایفر بر روی سطوح فلزی یا نصب در نزدیکی ریدر‌های دیگر به ‌شدت خودداری نمایید، چرا که باعث اختلال در فرآیند خوانش اطلاعات کارت‌ها در ریدر می‌شود. کابل و دسته سیم ریدر را در پشت براکت آن به صورت آزادانه نصب کنید (دقت داشته باشید سیم‌ها دچار له شدگی و فشار بیش از اندازه نباشند). در مدل دیواری ریدر مایفر؛ براکت ریدر را به‌وسیله پیچ و رول‌پلاک تعبیه شده در جعبه بر روی دیوار نصب کنید و از نصب براکت به‌وسیله چسب یا هر روش مشابه دیگر به ‌شدت پرهیز نمایید.

امکانات جانبی در ریدر‌های رومیزی مایفر

برخی ریدر‌های مایفر، دارای صفحه کلید می‌باشند، این صفحه کلید جهت ایجاد امنیت بیشتر در نظر گرفته شده است. به این ترتیب که، کاربر ابتدا کارت خود را بر روی ریدر قرار می‌دهد و سپس رمز عبور شخصی خود را وارد می‌کند. این فرامین باعث ایجاد امنیت بیشتر در بستر سیستم کنترل دسترسی (اکسس‌کنترل) می‌شود. اصطلاحا به این حالت؛ تشخیص دو عاملی گفته می‌شود.

با پیشرفت دانش و تکنولوژی ریدر‌ها دارای امکانات بیشتری شده‌اند چرا که امروزه استفاده از فناوری موبایلی در این ریدر‌ها فراگیر شده است. از جدیدترین محصول از سری محصولات مبتنی بر مایفر، ریدر (کارت‌خوان) چند عاملی مایفر مبتنی بر تکنولوژی NFC وارد بازار شده است.

برخی استاندارد‌ها در ریدرهای مایفر

همان‌طور که در بالاتر اشاره کردیم، تکنولوژی مایفر به مرور زمان بهتر و جامع‌تر شده است، برای مثال یک نوع ریدر موجود در بازار را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا با استاندارد‌های محصول آشنا شوید:

  • قابلیت بازنویسی و خوانش اطلاعات (Read & Write)
  • دارای پورت USB ورژن 2
  • دارای قابلیت خوانش انواع مایفر : Mifare Classic, UltraLight, Mifare Plus, Mifare Desfire, Mifare N-TAG
  • استاندارد IP66 ضد گرد‌ و‌ غبار و رطوبت

منابع:

https://tigerteco.com/car-gate

https://tigerteco.com/car-gate/pid-mifer

 

آنتن برد بلند UHF چیست و در سیستم کنترل ‌تردد خودرو چه کابردی دارد؟

 آنتن برد بلند UHF یک نوع ریدر محسوب می‌شود که تگ و یا کارت‌های RFID را می‌خواند. از این ریدر، در راه‌اندازی سیستم اتوماسیون پارکینگ ساختمان‌های بزرگ، مجتمع‌ها، مال‌ها و سازمان‌ها کاربرد زیادی دارد. آنتن برد بلند جز پایه‌ای و مهم سیستم کنترل تردد و اتوماسیون پارکینگ محسوب می‌شود؛ لذا در این مقاله سعی داریم تا بهترین نکات در انتخاب صحیح یک آنتن UHF و همچنین چگونگی نصب و راه اندازی آن را مورد بررسی قرار دهیم.

ضرورت داشتن برخی استاندارد‌های اجباری در آنتن برد بلند UHF

این ریدر (خوانش‌گر) معمولا در ورودی پارکینگ‌ها نصب می‌شود، لذا می‌بایست در برابر تغییرات جوی و نور مستقیم خورشید آسیبی به عملکرد آن وارد نشود. آنتن برد بلند UHF باید دارای استاندارد IP65 باشد؛ این استاندارد به آیتم‌هایی نظیر عدم نفوذ گرد ‌و ‌غبار و رطوبت و آب اشاره دارد. بدنه اغلب آنتن‌های UHF مورد استفاده در سیستم کنترل دسترسی از پلاستیک (ABS) است؛ چرا که در برابر تابش نور خورشید دوام داشته باشد و به تدریج دچار پوسیدگی یا تغییر رنگ نشود.

نکات انتخاب صحیح آنتن برد بلند برای سیستم کنترل تردد

قطعا اگر از متریال خوبی در سیستم بدنه یا اتصالات (کانکتور‌ها) استفاده نشود به مرور زمان تغییرات جوی به مدار سیستم آسیب وارد می‌کند و در نتیجه عملکرد ریدر برد بلند دچار خطا یا به‌طور کامل از کار می‌افتد؛ لذا، انتخاب صحیح این قطعه می‌تواند در دراز مدت هزینه‌های نگهداری سیستم اتوماسیون پارکینگ پروژه مد نظر را به صورت بسیار محسوسی کاهش دهد.

محدوده فرکانس در آنتن برد بلند

این آنتن‌ها دارای رنج‌های (محدوده‌های) فرکانسی مختلفی هستند؛ به همین دلیل، باید متناسب با تگ (لیبل) و یا کارت‌های RFID خریداری و تهیه شود. رنج فرکانس 865~868MHz و 902~928MHz از پرکاربرد‌ترین فرکانس‌های موجود در این ریدر است لذا باید این محدوده فرکانسی در تهیه کارت و یا لیبل (تگ) های مورد استفاده در سیستم کنترل تردد مورد توجه قرار گیرد.

محدوده عملکرد در آنتن UHF برد بلند

آنتن‌های برد بلند UHF به‌دلیل اینکه در تجهیزات کنترل تردد خودرو و سیستم کنترل تردد پارکینگ کاربرد دارند باید از فاصله چند متری قابلیت خوانش (ریدر) تگ و یا کارت را داشته باشند. میزان این فاصله و شعاع خوانش‌گر این آنتن‌ها کمی متفاوت است و بستگی به محدوده (رنج) فرکانس این دستگاه دارد. در آنتن‌های میله‌ای مدل فضای خوانش‌گر به‌صورت میله‌ای است و در آنتن های گرد یا مربعی شکل به صورت دوار (دایره‌ای مانند) می‌باشد. طول شعاع عملکرد آنتن‌ها از 8 متر تا 15 متر متفاوت است و به آیتم‌های ذکر شده در بالا بستگی دارد.

نکته: شما باید دقت کنید تا با توجه به موقعیت ورودی و رمپ (سربالایی و یا سرپایینی) پارکینگ مد نظر در پروژه؛ آنتن مناسب را انتخاب کنید تا سیستم کنترل تردد به‌درستی کار کند.

اتصالات و نحوه سیم بندی آنتن برد بلند UHF

 آنتن‌های برد بلند مورد استفاده در سیستم کنترل دسترسی معمولا دارای پورت‌های شبکه (RJ45)، ویگند (Wiegand)، RS232 و یا RS485 و همچنین پورت تغذیه (فیش پاور) می‌باشند. در برخی آنتن‌ها برای ارتقا نرم‌افزار از پورت یو اس بی (USB) استفاده شده است، لازم به توضیح است در برخی از آنتن‌ها نیز پورت شبکه مجهز به تکنولوژی POE (پاور در بستر شبکه) است که دیگر نیازی به اتصال منبع تغذیه نمی‌باشد و تنها باید به سوییچ شبکه از نوع POE اتصال یابد.

بسته به نوع اتصالات مورد نیاز پنل کنترل دسترسی و یا اکسس کنترل باید سیم‌ها را متصل نمایید. برای مثال در پنل مدل C3 شرکت ZCTeco باید سیم‌های ویگند (Wiegand) را از آنتن برد بالا به پنل وصل کنید، سپس تگ‌ها را بوسیله نرم افزار یا به‌صورت دستی در اکسس کنترل تعریف نمایید.

طرز کار آنتن برد بلند در سیستم کنترل تردد خودرو

همانطور که بالاتر اشاره کردیم از آنتن‌های برد بلند در هوشمند سازی فرآیند کنترل تردد در پارکینگ‌ها و اماکنی که نیاز به کنترل عبور و مرور وسایل نقلیه است، استفاده می‌شود. فرآیند بکارگیری آنتن برد بلند UHF در سیستم کنترل تردد پارکینگ به شرح ذیل می‌باشد:

  • نصب آنتن در ناحیه ورودی یا خروجی مکان مورد نظر
  •  اتصال سیم‌های دیتا (ویگند، شبکه و...) به پنل کنترل دسترسی
  • تعریف تگ و کارت‌ها در سیستم کنترل تردد (پنل و نرم افزار اکسس ‌کنترل)
  • اتصال پنل کنترل ‌دسترسی به نرم افزار کنترل تردد
  • ایجاد ارتباط‌ بین نرم‌افزار کنترل ‌دسترسی (اکسس ‌کنترل) و نرم‌افزار هوشمند سازی پارکینگ

با قرار گرفتن کارت یا تگ برد بلند RFID در شعاع خوانش آنتن (ریدر) برد بلند، کد آن استخراج می‌شود. سپس، از طریق پورت‌های دیتای آنتن، اطلاعات بدست آمده (شماره کارت یا لیبل RFID) به پنل کنترل ‌دسترسی ارسال می‌شود. در گام بعدی، پنل با مطابقت کد مورد نظر با کد‌های مجاز سیستم کارت یا لیبل مورد نظر را مجاز یا غیر مجاز شناسایی می‌کند. در نهایت اگر لیبل مجاز به تردد شناخته شود؛ اجازه ورود یا خروج صادر می‌گردد، در غیر این‌صورت سیستم اجازه ورود یا خروج نمی‌دهد.

کاربرد‌های آنتن UHF برد بلند

همان‌طور که در بالا به دفعات اشاره کردیم بیشترین استفاده از آنتن‌های برد بلند در تجهیزات کنترل تردد خودرو و سیستم پارکینگ‌ها است. اما این همه ماجرا نیست و این ریدر کاربرد‌های دیگری نیز دارد. شاید تا به‌حال استفاده از تگ (لیبل)های RFID را بر روی اجناس برخی فروشگاه‌ها دیده باشید. یا شاید این آنتن‌ها را در سطح شهر،‌ اتوبان‌ها و بزرگراه‌های درون و برون شهری دیده باشید، بله درست مشاهده کرده‌اید. این باکس‌های سفید رنگ آنتن UHF هستند.

از آنتن‌های برد بلند برای رهگیری موقعیت کالا‌های مهم و قیمتی در فروشگاه‌ها، انبار‌ها و اماکن بسیار بزرگ بهره می‌گیرند، همچنین با نصب لیبل (برچسب) مخصوص RFID بر روی شیشه اتومبیل می‌توان تردد وسایل نقلیه را در محدوده‌‌های شهری و بین شهری کنترل کرد برای مثال برای هوشمند‌سازی ترمینال‌‌های مسافر‌بری از این‌ آنتن‌ها در ورودی و خروجی نصب ‌می‌شود و تردد وسایل نقلیه عمومی و میزان کارکرد آن‌ها به وسیله نرم‌افزار‌های مربوطه تجزیه و تحلیل می‌گردد.

سرعت بالا در تشخیص لیبل (تگ) و کارت در آنتن UHF، همچنین دقت در عملکرد صحیح (خوانش بدون نقص) باعث استفاده از این ریدر در طیف وسیعی از فرآیند‌های هوشمند سازی مبتنی بر سیستم کنترل دسترسی شده است. لازم به توضیح است مدت زمان شناسایی تگ و کارت توسط این آنتن‌ها تنها 0.2 ثانیه است و در کنار شعاع خوانش 20 متری این نوع ریدر‌ها، باعث ایجاد بازار فروش مناسبی برای این تجهیزات شده است.

منابع:

https://tigerteco.com/car-gate/pid-uhf

https://tigerteco.com/car-gate

راهنمای جامع برای شناخت ریدر کنترل دسترسی

ریدر کنترل دسترسی دستگاهی است که به پنل مرکزی سیستم کنترل دسترسی متصل می‌شود تا از طریق آن کاربر بتواند هویت خود را برای دستیابی به منطقه مورد نظر به سیستم پردازش مرکزی (پنل اکسس کنترل) اعلام کند، سپس در صورت تطابق اطلاعات هویتی کاربر تردد وی مجاز تلقی می‌شود و سیستم اجازه عبور از محدوده مورد نظر را می‌دهد.

در سیستم‌های کنترل دسترسی برای تشخیص هویت افراد مجاز به دسترسی، به ناحیه‌ی مورد نظر، از ریدر استفاده می‌شود. در حقیقت ریدر (خوانش‌گر یا قرائت‌گر) با توجه به اطلاعات از پیش تعریف شده در آن، هویت افراد را شناسایی و در صورت تطبیق، اجازه ورود یا دسترسی می‌دهد.

تکنولوژی بکار رفته در ریدر دستگاه کنترل دسترسی

به‌طور کلی ریدر کنترل دسترسی، دستگاهی است که پیش از ورود به منطقه مورد نظر نصب می‌شود. ریدر در دو نوع آنلاین و آفلاین در بازار موجود می‌باشد که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.

ریدر آفلاین

ریدر آفلاین به‌صورت از پیش تعریف شده کار می‌کند؛ یعنی مشخصات افراد باید در آن از قبل تعریف شود تا در صورت تطبیق، به مورد نظر مجوز ورود داده شود. در این نوع ریدر، اغلب اطلاعاتی نظیر کارت، اثر‌انگشت، چهره افراد یا رمز شخصی تعریف می‌شود.

ریدر آنلاین

ریدر آنلاین به‌وسیله پروتکل ارتباطی مثلا پورت شبکه به پانل اصلی متصل می‌شود و مشخصات افراد را در لحظه از سیستم مرکزی در هر لحظه استعلام می‌کند. در حقیقت اجازه دسترسی از طریق پانل مرکزی به افراد داده می‌شود. معمولا سرعت مدیریت در ریدر‌های آنلاین به دلیل نوع توپو‌لوژی شبکه متفاوت می‌باشد.

اجزای تشکیل دهنده ریدر دستگاه کنترل دسترسی

ریدر دستگاه کنترل دسترسی (access control reader) از چند بخش تشکیل شده است که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

برد اصلی ریدر اکسس کنترل

در حقیقت همان بخش حافظه دائم یا موقت سیستم می‌باشد. هماهنگی میان سایر بخش‌ها، حفظ و نگهداری اطلاعات اصلی و حافظه تردد از جمله وظایف بخش مرکزی ریدر یا برد مادر (Mother Board) می‌باشد. معمولا برد اصلی ریدر اکسس کنترل شامل یک یا چند میکروچیپ است که وظیفه پردازش اطلاعات را دارا می‌باشند.

قطعه اصلی ریدر اکسس کنترل(خوانش‌گر)

ریدر به‌وسیله این قطعه، هویت فرد مورد نظر را تشخیص می‌دهد و کد مورد نظر را به واحد پردازش مرکزی ارسال می‌کند. بسته به نوع ریدر، این قطعه متفاوت می‌باشد. آنتن RFID، صفحه کلید، حسگر اثر‌انگشت و حتی حسگر عنبیه چشم از جمله این قطعات هستند، سایر قطعاتی که در ریدر استفاده می‌شود، در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

مدار محافظ ریدر 

در برخی ریدرها برای جلوگیری از آسیب فیزیکی و سو‌‌ استفاده از اتصالات، مداری درون ریدر اکسس کنترل گنجانده می‌شود تا سارقین نتوانند با دسترسی به سیم بندی به ناحیه مورد نظر وارد شوند. معمولا این مدار از چندین قطعه رله (قطعه الکترونیکی مخصوص اتصال جریان به‌صورت مکانیکی) و یک دیکودر Decoder (مدار رمز ساز) تشکیل می‌شود.

بخش ارتباطی ریدر 

بخش ارتباطی ریدر قسمتی از برد اصلی ریدر است که وظیفه ارتباط با پنل مرکزی را بر عهده دارد. این بخش بیشتر در ریدر‌های آنلاین دیده می‌شود. در اغلب ریدر‌های آنلاین و پیشرفته از پورت شبکه RJ45 استفاده شده است اما به ندرت، ریدر‌هایی وجود دارد که از پورت ارتباطی RS485 نیز در آن‌ها استفاده شده است.

انواع استاندارد در ریدر

با توجه به موقعیت‌های آب‌و‌هوایی مختلف تجهیزات الکترونیک نیز با استانداردهای گوناکونی روانه بازار می‌شوند. ریدرها نیز دارای استانداردهای مختلفی هستند که در ذیل به آن‌ها اشاره می‌شود:

استاندارد IPX7 

ریدری که در اماکن مرطوب و پر رطوبت نصب می‌شود، باید دارای استاندارد IPX7 باشد؛ همچنین برای اماکنی که گرد و غبار در آن‌جا زیاد است، نیز از این نوع ریدر می‌توان نصب کرد.

استاندارد IK10

ریدری که در محیط های پر مخاطره نصب می‌شود باید به این استاندارد مجهز باشد. IK10 استاندارد ضد تخریب است بدین معنی که تجهیزاتی که ممکن است مورد حمله و تخریب قرار بگیرند به این استاندارد مجهز می‌شوند.

قیمت ریدر کنترل دسترسی

اصولا قیمت شاخصه اصلی در تهیه و تولید محصولات الکترونیک به‌ویژه ادوات و تجهیزات حفاظت الکترونیک می‌باشد. هرچقدر بودجه شما برای خرید تجهیزات دستگاه کنترل دسترسی بیشتر باشد مسلما دسترسی شما به اجناس باکیفیت‌تر و همچنین تجهیزات با امکانات بیشتر آسان تر خواهد بود.

در بحث خرید ریدر اکسس کنترل، شما باید به قابلیت های ریدر، چند عاملی بودن آن و امکانات جانبی آن توجه ویژه داشته باشید، برای مثال: ریدر‌های کارت یا ریدر‌های رمزی (Key Pad) از ارزان ترین ریدر‌های بازار می‌باشند؛ از طرفی دیگر، ریدر‌های چندعاملی که دارای انواع سنسورهای عنبیه چشم یا تشخیص صورت هستند قیمت بالاتری دارند.

ارائه خدمات پس از فروش همانند سایر عوامل در قیمت ریدر بسیار دخیل است چرا که شما از لحظه خرید تا لحظه نصب و بهره برداری به این خدمات نیاز خواهید داشت. شرکت تایگر نماینده ZKTeco مفتخر است با سال‌ها تجربه در امر واردات، مونتاژ و خدمات پس از فروش محصولات کنترل دسترسی در خدمت شما عزیزان و مدیران محترم ‌باشد. ارائه قیمتی نازل، در عین حال داشتن کیفیتی درخور مصرف کننده ایرانی؛ از اصول ابتدایی سیاست‌های شرکت تایگر می‌باشد.

نحوه نصب ریدر کنترل دسترسی در ادارات و سازمان‌ها

حفظ نظم و بالا‌بردن امنیت در محیط سازمان‌ها و ادارات از اصول اولیه حراست و حفاظت فیزیکی در جامعه‌ی حال حاضر است. یکی از پرکاربرد‌ترین ادوات و تجهیزات حفاظت الکترونیکی در سازمان‌ها، سیستم‌های کنترل دسترسی یا اکسس کنترل ها می‌باشند.

نصب سیستم‌های کنترل دسترسی بسته به میزان وسعت و همچنین روش حفاظت و حراستی هر سازمان متفاوت است، برای مثال در سازمان های بزرگ و دارای شعبات متعدد، سیستم کنترل تردد باید دارای یک سرور مجزا مستقر شود و تمامی زیر مجموعه‌های سازمان به سرور مرکزی متصل گردد. در این توپولوژی (پیکربندی) سرعت شبکه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

با استفاده از این دستگاه، تمامی ترددها، ورود و خروج‌ها به مناطق تحت حفاظت به‌صورت زنده (Live) توسط پنل مرکزی رصد و کنترل می‌شود؛ شایان ذکر است، مدیر سیستم می‌تواند در کسری از ثانیه منطقه مورد نظر را از دسترس خارج کند یا افراد مورد نظر خود را از دسترسی به محدوده دلخواه منع نماید.

ریدر دستگاه کنترل دسترسی چگونه کار می‌کند؟

ریدر دستگاه کنترل دسترسی یا خوانش‌گر قطعه ای الکترونیکی است که بر روی دیوار یا هر سطح دیگری نصب می شود تا به‌وسیله حسگر خود هویت فرد مورد نظر را تشخیص دهد. در برخی ریدر‌های کنترل دسترسی، اطلاعات هویتی در کسری از ثانیه به سیستم پنل مرکزی اکسس کنترل فرستاده می شود؛ سپس پنل مرکزی در صورت مجاز بودن فرد تشخیص داده شده، اجازه ورود به او را می‌دهد. به این نکته توجه داشنه باشید که تمامی این فرآیندها با سرعت بسیار بالا و حداکثر در 0.3 ثانیه انجام می‌گیرد.

در نوع دیگری از ریدر‌ها، تمامی مراحل بالا در یک دستگاه انجام می‌شود؛ این نوع ریدر، به‌صورت کامپکت (All In One) می‌باشد و در ادارات و محیط های کوچک مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ این ریدرها در انواع تک عاملی (کارت یا اثر‌انگشت) و چند عاملی (تشخیص چهره ، اثر‌انگشت، کارت و رمزعبور) موجود می‌باشند.

منابع:

https://tigerteco.com/access-control-reader

https://tigerteco.com/access-control